:: Marilou le Grand
Marilou werd geboren op 19 mei 1970 in Hoorn.

Na de Havo, SvJ en Pabo vertrok ze in 1993 naar Nieuw-Zeeland. Daar studeert ze af (bachelor of education) en trouwt met een Nieuw-Zeelander. Ze hebben samen twee kinderen (Quinn en Mila). In 2000 komt Marilou weer terug naar Nederland. Ze houdt van skiŽn, skaten en sporten. Ze heeft de bruine band bij judo. In 2002 deed Marilou een screentest voor Game Time en Teleplay. Dit pakte compleet anders uit; op 4 januari 2003 beleefde ze haar vuurdoop bij Puzzeltijd Kids. "Ik vind het erg leuk om te presenteren", zo vertelt Marilou. "Ik werk graag met kinderen, ik wilde vroeger altijd al kinderprogramma's maken. Dan keek ik naar het Jeugdjournaal en ik dacht, dat wil ik ook!".

Na Puzzeltijd Kids stapte Marilou over naar de volwassen variant van het programma. Daarna volgden vele andere programma's als Vragenvuur, Lunchroom, Weekstrijd, Dagstrijd, Chris Kras en Lijn 4.

In juni 2005 verlaat Marilou de belspellen om twee nieuwe programma's te presenteren bij RTL: Wonen in de Wolken en TV Makelaar. Bij dit laatste programma is Marilou de opvolger van RTL-corryfee Sylvana Simons. In september 2006 krijgt Marilou een nieuw programma bij RTL4: Yacht Vision.

Marilou werkt ook als vrijwilligster bij Emma TV.

Klik hier voor de Marilou le Grand foto-gallery!