:: Arlette Adriani

Arlette Adriani werd geboren op 2 juni 1975 in Alphen a/d Rijn. Ze heeft een oudere zus.

Na de HAVO heeft Arlette de vooropleiding van de toneelschool in Utrecht gevolgd en daarna de Acteursopleiding 'Het Collectief' in Amsterdam. Vanaf haar 4e jaar doet Arlette al aan klassiek ballet en dit heeft zij 22 jaar lang gedaan. Zij heeft ook balletles gegeven aan kinderen van vier tot 12 jaar. Tegenwoordig is Arlette actrice en model. Ze heeft verschillende gastrolletjes gespeeld in 'Westenwind', 'Goudkust', 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en 'Oppassen!!!'. Ook heeft zij een gastrol gespeeld in de speelfilm 'Ik ook van Jou' van Ruud van Hemert, en ze speelde de hoofdrol in de semi-professionele musical 'Het stroomt'.

Naast televisie en film is Arlette ook werkzaam in het theater. Eerder deed ze mee aan Soaptalent bij Carlo Boszhard, waarin Aukje van Ginneken de uiteindelijke winnares werd.

Momenteel presenteert Arlette het spelprogramma 'Game on' bij SBS6. Ook was ze te zien bij 'Nerve Control' en 'Garito'. Ook is ze regelmatig te horen op Radio 7, met 'Helemaal Arlette'. In 2003 presenteerde Arlette 'Puzzeltijd' en 'Vragenvuur' bij RTL4.

Klik hier voor de Arlette Adriani foto-gallery!