:: Doesjka Dubbelt
Doesjka Dubbelt werd geboren op 10 oktober 1966 in Haarlem.

Sinds 1996 is Doesjka één van de vaste gezichten van Call TV. Drie jaar lang presenteertzij het veelzijdige live magazine 'Winkel van Sinkel', waarin diverse bekende en onbekende Nederlanders aan de tand worden gevoeld. Daarnaast heeft Doesjka verschillende live spelprogramma's op haar naam staan, waaronder 'Trits Kids', een kennisquiz met kinderen. Haar ervaring op het gebied van lange interviews heeft zij opgedaan in het programma 'Nachtsuite'.

Doesjka heeft naast haar werk als presentatrice verschillende rollen gespeeld in o.a. 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 'Onderweg naar Morgen' en 'Westenwind'. Ondertussen volgt ze acteercursussen op The New School in New York. Sinds oktober 2001 presenteert ze het programma 'Lijn 4'.

Vanwege haar bijzondere stemgeluid wordt Doesjka regelmatig gevraagd voor inspreekwerkzaamheden (TPG-post, Greenpeace, Het Nederlandse Rode Kruis), wat ze ook fantastisch vindt om te doen.

Naast acteer- en televisie werkzaamheden is Doesjka regelmatig in het land te vinden waar ze presentaties verzorgt op de zogenaamde beurzen, evenementen, bruiloften en partijen. Ook werkt ze aan een filmscript en ontwikkelt ze formats voor televisieprogramma's.

Al deze werkzaamheden combineert zij met haar redelijk chaotische gezinsleven dat bestaat uit één vriend, twee kids en één oude stinkende lobbes van een hond.

Momenteel is Doesjka even niet te zien bij 'Lijn 4': ze verblijft tot eind augustus 2007 in Thailand. Susan Blokhuis vervangt haar.

Klik hier voor de Doesjka Dubbelt foto-gallery!