Uitzendperiode:
7 oktober 1995 - 2 april 2000
2 juli 2001 - 26 oktober 2003

Zender(s):
Veronica
Yorin
RTL 4

Presentatie (o.a.):
Pernille la Lau
Ariane Meijer †
Judith Ansems
Jeroen van der Boom
Stella Gommans
John Williams
Doesjka Dubbelt
Jeroen Smits
Monique Hugen
Joost Buitenweg
Gaby van Nimwegen
Harold Verwoert
Caroline Sonneveld
Gisela Otto

Omschrijving:
Game Time is een interactief spelprogramma waarin kijkers kunnen meespelen met verschillende spellen. Sinds de start van Call TV in 1995 is het programma op de buis. Er worden spellen gespeeld als Fruitspel, Galgje, Taboe en Wie is dit. De winnaar van het 'Rad van fortuin'-spel verdient een plaats in 'Rad van fortuin' van RTL 4. Later wordt de zendtijd verdubbeld naar twee uur en in 1996 wordt het programma uitgebreid met nieuwe spellen als Topscore, Blokletters, Geheugenspel, Kris Kras, 7 op 'n rij en 3 x raak.

In 1998 krijgt Game Time een make-over. Er komt een nieuw decor en vanaf nu worden ook spellen voor de chroma-key gespeeld. Bekende spellen zijn Game Deluxe, Letter Raadsel, Rebus, Wanted, Super Zeven en Vragenvuur (later: Brainforce). Een jaar later komt er een nachtvariant genaamd Game Time Nightz.

Het einde van Veronica Live in 2000 betekent ook het einde van Game Time. In de zomer van 2001 keert het programma in een nieuw jasje terug bij Yorin en wordt als vanouds gepresenteerd door verschillende duo’s. Nieuwe spellen zijn Top Down en een aangepaste variant van Brainforce.

In oktober 2001 verhuist Game Time naar RTL 4 en verdwijnen zowel het decor als de duopresentatie. Begin 2002 krijgt het programma voor de laatste keer een make-over, met het vertrouwde spel Top Down en nieuwe spellen als Match, Shake en Puzzlesmart. Eind 2003 verdwijnt Game Time voorgoed van de buis.
Het eerste logo van Game Time uit 1995.

Het eerste logo van Game Time uit 1995.John en Stella zijn een populair duo.

John en Stella zijn een populair duo.