Uitzendperiode:
6 oktober 1995 - 14 februari 1999

Zender(s):
Veronica

Presentatie (o.a.):
Christine van der Horst
Carolina Mout
Inge Ipenburg
Dorothé Straeter
Mike Starink

Omschrijving:
In Liefdesnest worden liefde, relaties, seks en romantiek besproken in de nachtelijke uren. Er komen taboedoorbrekende onderwerpen aan bod zoals nudisme, vaginisme, impotentie, orgasmes en transseksualiteit. De kijker kan reageren door in te bellen. Ook probeert Liefdesnest romantische afspraakjes tussen kijkers tot stand te brengen, aan de hand van telefoontjes en ingestuurde video's.

In de weekenden presenteert Christine van der Horst, op doordeweekse dagen is dat Carolina Mout. Zij wordt na een aantal maanden vervangen door Inge Ipenburg.

Op zaterdag 9 maart 1996 stopt Call TV voorlopig met nachtuitzendingen. Liefdesnest verhuist naar de zaterdag- en zondagmiddag, waarvoor het format wordt aangepast. Het programma loopt dan nog bijna drie jaar.

Op zaterdag 30 augustus 1997 presenteert Christine Liefdesnest Erotiek, een eenmalige terugkeer in de nacht tijdens een speciale Veronica Live-marathonuitzending. In februari 1998 krijgt dit een vervolg met Nachtsuite, een spin-off van Liefdesnest.
Logo van Liefdesnest.

Logo van Liefdesnest.Christine in gesprek met een gast.

Christine in gesprek met een gast.